KLEDING/TEAM SPONSORING
Kledingsponsoring HCS: een goed plan!

Met ingang van het seizoen 2016-2017  introduceert HCS samen met haar Schiedamse partner hockeyspecialist JAWA nieuwe regels ten aanzien van teamsponsoring. Het is nog nooit zo makkelijk en gunstig geweest om het team van uw zoon of dochter of uw eigen team te voorzien van HCS (hooded) sweaters of trainingspakken. 

Geen extra betaling aan de club
Alle HCS leden ontvangen iedere 3 jaar een GRATIS shirt met daarop de logo’s van onze kledingsponsors. Het is voor leden en/of sponsors niet mogelijk om andere logo’s op dit shirt te laten drukken. Wilt u toch een team met kleding sponsoren dan kan dat met pakken en sweaters. Onder voorwaarde dat u een artikel kiest uit de speciale HCS lijn van onze nieuwe leverancier Mckendric draagt het team geen extra bedrag aan de club af. De sponsor betaalt dus alleen de kleding en de bedrukking. JAWA hanteert bovendien aantrekkelijke teamkortingen als u voor een heel team tegelijk afneemt.  Op deze Mckendric sweaters en trainingspakken staat het officiële HCS logo dat u mag gebruiken in combinatie met het logo van de teamsponsor. Afstemming vooraf met de HCS Sponsorcommissie is wel nodig. De regels voor het gebruik van de logo’s zorgen voor een goede verhouding tussen uniformiteit, uitstraling en sponsorbelang. Volgens de oude sponsorregels diende het team dat in gesponsorde truien of trainingspakken liep een bedrag aan de club af te dragen, veel verenigingen hanteren deze regel. Wilt u uw team in een trui of trainingspak van een ander merk gesponsord rond laten lopen? Liever niet maar het kan wel maar dan blijft de oude regeling van kracht: het gebruik van het HCS logo mag alleen op speciaal voor HCS ontwikkelde kleding en de club vraagt om een sponsorbijdrage.
Voor alle teams met niet HCS clubkleding is dat een bedrag van €350,-  Selectieteams zijn verplicht in geval van trainingspakken of hoodies HCS clubkleding aan te schaffen. 

Win-Win voor leden, voor teamsponsors en voor HCS
Met de introductie van de nieuwe kledinglijn en de invoering van het nieuwe teamsponsoringbeleid verwachten we voor iedereen een win-win: voor de leden mooie en lekker zittende sweaters en pakken en voor de teamsponsors gemak en betaalbaarheid. En voor HCS ?
Uniformiteit en uitstraling zijn voor HCS van groot belang. Zo ook tevredenheid van onze partners: tevreden leveranciers en sponsoren bieden meer mogelijkheden, en zonder deze tevreden partners kan HCS, net als elke andere sportvereniging, niet bestaan.

De adviesverkoopprijzen van het HCS clubtenue zijn;

VP
HCS kousen €11,95
HCS thuis/uit shirt €35,00
HCS short
€32,50
HCS skirt
€32,50
HCS hooded sweater
€55,00

Van dit bedrag gaat voor het lid 10% HCS korting af.
 
Bij teambestellingen gaat er 15% HCS korting af.

Meer weten?
Mail naar [email protected] of neem contact op met JAWA, 
Jan Evvertsenweg 36, 3115 JA Schiedam
tel: 010-4270106
mail: [email protected]


KLEDING/TEAM SPONSORING