Nieuw! HCS trainingspakken
2 Juli

Nieuw! HCS trainingspakken

Direct leverbaar!

Vanaf start seizoen 2019/2020 heeft HCS (in samenwerking met JaWa) een overeenkomst gesloten met Brabo, voor de levering van HCS-trainingspakken. De pakken zijn reeds al bij JaWa Sport aanwezig, zodat teams deze al kunnen passen, vooruitlopend op het komende seizoen!
 
De kleding is uiteraard ook los te koop vanaf 16 juli. Alleen een jasje, alleen een broek... ook mogelijk. De prijzen voor kindermaten zijn €40,- voor de broek en €45,- voor het jack. Bij de senioren komt er bij beide €5,- bij. Bij losse aanschaf geldt uiteraard ook de 10% clubkorting. Wij zullen bij losse verkoop van het jack zelf de bedrukking van het logo verzorgen (gratis).
 
Wanneer er een team aangekleed word (liefst vanaf 12 personen), geldt er een complete teamkorting van 15% op de gehele order. We maken gebruik van een echte drukker, zodat de uitstraling zo professioneel mogelijk is. U moet uitgaan na moment van bestelling van een kleine twee weken levertijd. 
 
Complete order plaatsen? Graag aangeleverd in een Excel-sheet met de maten van de teamleden (en eventuele informatie betreffende nummers/initialen etc). Logo's van sponsors dienen aangeleverd te worden per .eps bestand! [email protected] is het adres hiervoor. Houdt er rekening mee dat het vakantieperiode is en de mail van 30juni tm 15juli niet gelezen/beantwoord word.

Nieuws afbeelding