Een gezond 2021
3 Januari

Een gezond 2021

Een nieuw jaar en dan starten wij traditiegetrouw met een nieuwjaarsborrel. Even bijeen en terugkijken, maar bovenal vooruit kijken. Maar 2020 was echt anders dan normaal. 

Sinds 13 maart gaat het met vallen en opstaan. Na de winterstop gingen we met ‘n allen enthousiast het tweede deel van het seizoen in. Dit bleek van zeer korte duur. Op naar de zomer en daarna moet alles weer zijn zoals het was, maar ook dat bleek niet de harde realiteit. 

Zeer teleurstellend voor iedereen. Toch laat deze hele nare periode ook zien wie wij als vereniging zijn. Via een grootse enquête onder alle leden en een aantal strategische sessies met de KNHB werd duidelijk wat we eigenlijk al wisten ... HCS is een echte familie vereniging die volledig draait op haar enorm enthousiaste en hulpvaardige vrijwilligers. Wat een werk is er door de verschillende commissies, het COVID-team en alle Poortwachters verzet. Iedere keer wanneer de maatregelen vanuit de overheid scherper werden, zetten zij de schouders eronder op zoek naar wat er wel mogelijk was. Meerdere keren hebben wij door hen als voorbeeld voor de stad en zelfs de regio gediend. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, maar dank voor jullie fantastische inzet! 

Hoe nu verder? Onduidelijkheid overheerst. Inmiddels is de lockdown in volle gang en kunnen we alleen maar afwachten. Gelukkig gaat de jeugd morgen weer van start. Voor alle andere leden is het afwachten. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte. 

Afhankelijk van hoe het na 19 januari verder zal gaan met de maatregelen, gaan wij ook kijken naar de zaken die nog lopen zoals de ledenvergadering en de strategiesessie met de KNHB. 

Voor nu wensen wij jullie een mooi en bovenal gezond nieuw jaar. Blijf goed op elkaar letten en help elkaar. Dank voor jullie blijvende vertrouwen in onze vereniging. Nu nog in tegenspoed maar straks gewoon weer in voorspoed!

Met sportieve groet,
Het bestuur

Nieuws afbeelding