Corona update 18 maart 2021
18 Maart

Corona update 18 maart 2021

Beste (ouders van) leden,

 

Sinds een paar weken zijn ook de jongvolwassenen weer aan het sporten nadat de (jongste) jeugd al enkele maanden weer aan de slag mocht op het veld. Als vereniging zijn wij blij dat we zoveel blije gezichten mogen zien! Ook de HC Schiedam corona cup met gemengde teams blijkt een groot succes en draagt bij aan een leuke en gezonde bezigheid op de velden.

 

Vanaf het begin van de coronapandemie hebben we als HC Schiedam gezegd dat alle activiteiten wel veilig moesten kunnen plaatsvinden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die zich als poortwachter, teambegeleider, manager, trainer en/of coach inzetten. Slecht weer en de langdurigheid van deze pandemie houdt hen gelukkig niet tegen. U kunt zich voorstellen dat wij hen dan ook ontzettend dankbaar zijn.

 

Onze leden zijn de tweede groep die belangrijk is voor het veilig laten verlopen van onze sportactiviteiten. Door niet op HC Schiedam te komen met klachten passend bij corona, bij een huisgenoot met corona(klachten) of na contact met iemand met corona, door laagdrempelig te laten testen op corona en door buiten de hockeyvelden afstand van elkaar te houden zorg je ervoor dat de kans dat er andere mensen besmet worden met corona veel kleiner is. Hierdoor kunnen we blijven sporten met z’n allen. Bij dezen daarom nogmaals de oproep om je goed aan de maatregelen te houden. Ook als je niet denkt dat je corona hebt; blijf thuis bij klachten en kom pas weer als de testuitslag negatief is.

 

Vanaf deze week mag iedereen van 27 jaar en ouder ook weer sporten. Helaas nog wel in groepjes van maximaal 4 mensen en op 1,5m afstand van elkaar. Viertallen mogen tegelijk met hun eigen team trainen. Onvoldoende veldruimte? Mail dan naar [email protected]. De viertallen moeten gescheiden blijven van de rest, in een apart vak (elk viertal een eigen vak) en tijdens de training mag de samenstelling van het viertal niet wisselen. Ga ook niet met elkaar tegelijk in 1 dug-out.

 

Bijgevoegd een stroomschema wanneer je wel en niet welkom bent op HC Schiedam. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het COVID-team via [email protected]. Nogmaals: Gebruik je gezonde verstand, houd je aan de regels en draag bij aan het veilig sporten!

 

Hartelijke groeten,

Het COVID-team HC Schiedam

Nieuws afbeelding
Bijlage bij dit nieuwsbericht : 210317Coronastroomschema.pdf