ML HOCKEYSCHOOL
De ML Hockeyschool komt naar HC Schiedam!
 
Voor alle jeugdleden van 7-16 jaar, ongeacht het niveau, is er nu de mogelijkheid om iedere week een extra toptraining te volgen onder leiding van toptrainers volgens de ML Hockeyschool filosofie. Er zitten 8 kinderen in een groep, dus maximaal aandacht voor ieder individu op zijn/haar niveau. De trainingen vinden plaats op zondagmorgen van 9.30-11.00 uur (op Waterveld).

Wat is de ML Hockeyschool?

Onder aanvoering van Marc Lammers (oud Bondscoach Ned. dames), Raoul Ehren (trainer coach Den Bosch dames 1 ) en Sjoerd Marijne (voormalig bondscoach Ned. dames ) is in 2010 ML Hockey Support gestart. 
Uit ML Hockey Support zijn o.a. de ML Hockeyscholen ontstaan waar we inmiddels in 11 regio's van het land werkzaam zijn. 
Ons keurmerk is kwaliteit, vandaar dat we alleen gebruik maken van trainers/spelers die op het hoogste niveau werkzaam zijn of zijn geweest. 
De ML Hockeyscholen staan landelijk bekend vanwege de hoge kwaliteit van trainingen en de grote technische vooruitgang die door de kinderen wordt geboekt. 
Wil je er alles aan doen om het beste uit jezelf te halen? Wil je graag het hoogst haalbare bereiken? Of wil je gewoon meer trainen op techniek? ML Hockeyschool heeft het antwoord voor jou! 

Wij kunnen je helpen een completere en betere hockeyer te worden.
Voor meer informatie en een introductie filmpje, ga naar: http://hockeysupport.nl/hockeyschool.php
Wil jij je inschrijven doe het dan vandaag nog op: http://hockeysupport.nl/schiedam.php

Voor vragen mail naar [email protected]


ML HOCKEYSCHOOL