Corona Nieuws
Update 4 november 2020

Beste leden,

De afgelopen tijd kregen wij verschillende vragen of opmerkingen binnen. In lijn met de nieuwe maatregelen hier een aantal veel gestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar [email protected]

(Zie bijlage)

Bijlage bij dit nieuwsbericht : 201103 Veelgestelde vragen.pdf


Update 13 oktober 2020

Het is niet anders …

Beste leden (ouders/verzorgers),

Opnieuw nieuwe maatregelen die onze club hard raken.

Wij zijn ongelooflijk trots op iedereen die nauw bij onze club betrokken is. De inzet die door velen is geleverd om onze club volgens de richtlijnen te laten draaien, is geweldig. De manier waarop de poortwachters en het COVID team de laatste weken keihard hebben gewerkt om de club draaiende te houden, is van onschatbare waarde voor de club.

Ondanks alle maatregelen moeten we nu opnieuw ingrijpen. Vanaf morgenochtend (woensdag 14 oktober) 8.00 uur stoppen alle trainingen en wedstrijden van de senioren. Ook de wedstrijden van de (jongste) jeugd en de junioren stoppen, maar zij mogen wel blijven trainen. Daarnaast blijven alle andere maatregelen ook van kracht.

Deze nieuwe maatregelen gelden voorlopig voor vier weken. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van eventuele aanpassingen. Hou vol en let goed op elkaar!

Namens het bestuur,
Roland van der Poel


Update 2 oktober 2020

Extra maatregelen
 

 

Iedereen doet geweldig zijn best om de nieuwe richtlijnen zo goed als mogelijk op te volgen. Dank daarvoor!!

Vanuit de vrijwilligers op en rond het parkeerterrein is opgevallen dat het te druk op ons parkeerterrein is vanaf 19.00 uur. Voor de veiligheid van alle jeugdleden volgt er een extra maatregel:

Alle senioren waarvan de training voor 20:30 uur begint, wordt nadrukkelijk verzocht te parkeren aan de Hargalaan! Even om het terrein heen rijden via het Trimpad en de ingang aan de Hargalaan nemen.

Hiermee blijft ons parkeerterrein zo goed als leeg en kunnen de kinderen veilig in de auto’s stappen. De vrijwilligers gaan hier op toe zien, maar wij gaan er uiteraard vanuit dat dit goed komt.

Met dank,
Namens het COVID team en het bestuur


Update 29 september 2020

Gelukkig nog lekker sporten!

Het mag duidelijk zijn dat ook wij de regels aanscherpen. Vanaf vandaag 18.00 uur zijn er helaas GEEN toeschouwers meer toegestaan op ons terrein. Alleen de spelers, begeleiders, trainers en scheidsrechters zijn nog welkom. De 1,5m afstand blijft ook voor deze mensen van toepassing, met uitzondering van kinderen <13 jaar en spelers tijdens een training/wedstrijd.

Het clubhuis is vanaf vandaag 18.00 uur gesloten. Ook alle kleedkamers en bespreekruimtes zijn dicht. Alleen de toiletten beneden en het keepershok zijn open.

Voor alle HCS teams geldt:

  • Alleen teambegeleiding (maximaal 3 per team) is welkom.

Voor bezoekende teams geldt:

  • Jongste jeugdteams mogen vijf begeleiders (inclusief rijouders) meenemen.
  • Juniorenteams mogen zes begeleiders (inclusief rijouders) meenemen.
  • Seniorenteams mogen alleen de vaste begeleiding meenemen.

Aanmelden en gezondheidscheck

Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen dienen zich vooraf aan te melden via de vernieuwde QR-code, www.hcschiedam.nl/registratie of via de HCS app (meer -> bezoekregistratie). Houdt per HCS-lid het lidnummer en wachtwoord bij de hand.

Besmetting in het team: wat nu?

Volg ten aller tijden het advies van de GGD op. Pas bij 6 of meer besmettingen dan wel quarantainegevallen mag een wedstrijd worden verplaatst. De GGD adviseert wie er in quarantaine moet. Bij een coronabesmetting hoeft niet standaard het hele team in quarantaine.

Gelukkig kunnen we lekker blijven hockeyen! Laten we er samen voor zorgen dat wij dit ‘gewoon’ kunnen blijven doen, dus volg de richtlijnen.

Namens het COVID team en het bestuur,

Roland van der Poel


Corona Nieuws