Open-trainingen HC Schiedam C&D Jeugd
22 Januari

Open-trainingen HC Schiedam C&D Jeugd

Heb jij zin in een leuke hockeytraining, waarin je nieuwe technieken leert. En wil jij ons laten zien, wat jij allemaal kan op het hockeyveld? Dan is dit je kans!
 
Op dinsdag 20 februari en woensdag 28 maart organiseren wij 2 clinics, voor spelers die in 2018-2019 in de C- of D-jeugd spelen. In deze 1 uur durende clinic, die onder leiding zal staan van de technische staf van HC Schiedam, leer je de mooiste en coolste technieken. Tijdens deze open trainingen kan jij ook jouw skills laten zien.
 
Programma:
van 17.45 - 18.45 - D-jeugd jongens & meisjes
van 19.00 - 20.00 - C-jeugd jongens & meisjes
 
Iedereen is uiteraard van harte welkom! 
 
Aanmelden
Al lid van HC Schiedam
Lid van HC Schiedam en spelende in een van onderstaande teams, jij kan je je aanmelden via de website onder 'evenementen'. 
Teams: 2e jaars E-jeugd (jongens en meisjes); 1e en 2e jaars uit: MD3, MD4, MD5, MD6, MD7, MD8, 1e jaars uit: MC3, MC4, MC5, MC6 
1e en 2e jaars uit JD2, JD3; en 1e jaars uit JC2. 
 
Nog niet lid van HC Schiedam en volgend jaar uit willen komen voor HC Schiedam in D of C jeugd:
Meld je vandaag nog aan voor de clinic via [email protected].
Vermeld in je email:
  • Naam
  • Huidige club & team
  • Geboortedatum
Spelers van buiten HC Schiedam krijgen na 28 maart te horen of zij voor de selectietrainingen van HC Schiedam worden uitgenodigd.
 
De inschrijving voor 20 februari sluit op 10 februari; de inschrijving voor 28 maart sluit op 20 maart. Het is niet noodzakelijk om beide dagen aanwezig te zijn. Spelers dienen 15 minuten voor de training aanwezig te zijn.

Nieuws afbeelding