De jeugd traint fanatiek door (een up-date)
13 November

De jeugd traint fanatiek door (een up-date)

Geweldig! Door wind en regen staan onze poortwachters iedere dag klaar om onze jeugdtrainingen en wedstrijden organisatorisch goed te laten verlopen. In het donker en in de kou zorgen zij ervoor dat onze jeugd lekker door kan gaan met ons favoriete spel: hockey. Een diepe buiging voor al deze vrijwilligers! 

Inmiddels is het duidelijk dat de midwintercompetitie geen doorgang zal vinden. Heel jammer natuurlijk. Als vereniging was de keuze om niet deel te nemen aan zaalhockey al gemaakt. De plannen zijn nu om de competitie eerder te hervatten. Als dat lukt, kan de hele competitie voor de senioren en veteranen ‘gewoon’ afgemaakt worden. De start zou begin januari of begin februari zijn. Bij een start in januari gaat de jeugd gewoon mee, maar bij een start in februari zal er voor de jeugd een aanpassing in het competitieformat komen. Uiteraard houden wij u op de hoogte.

Wellicht heeft u de algemene ledenvergadering gemist. Wij maken gebruik van de spoedwet die aangeeft dat in deze vreemde tijden de vergadering met 4 maanden (buiten het kalenderjaar) kan worden uitgesteld. Wij willen dit doen met de goede hoop dat wij in het voorjaar van 2021 de vergadering fysiek in ons clubhuis kunnen laten plaatsvinden. Ondertussen hebben wij onze cijfers wel onder de aandacht gebracht van de kascontrole commissie.

Komend jaar gaan wij ons eerste jubileum vieren. Eindelijk leuk en fijn nieuws om naar uit te kijken. Wij gaan er vanuit dat wij dat echt kunnen gaan vieren. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die zich willen inzetten om van ons eerste jubileum een onvergetelijk evenement te maken. Mocht u interesse hebben … mailt u dan even naar [email protected]

Tot slot. Een vereniging bestaat uit leden en wij weten dat wij een groot beroep op u doen. Onze kosten van het complex, het clubhuis, de velden en onze trainers lopen in deze tijden gewoon door. Er is geen enkele tegemoetkoming door de gemeente in het vooruitzicht gesteld. Wij vragen u de club te blijven steunen. Dat doet u in de mooie en goede jaren en wij rekenen ook op u in de minder mooie tijden.

Let goed op elkaar en blijf gezond.

Namens het bestuur van HC Schiedam
Roland van der Poel

Nieuws afbeelding