HCS - Verlenging trainer/coach Heren 1 en Dames 1
27 Mei

HCS - Verlenging trainer/coach Heren 1 en Dames 1

De commissie Tophockey en het bestuur van HC Schiedam kan met trots aankondigen dat Heren 1 (uitkomende in de 1e klasse) en Dames 1 (uitkomende in de OVK) ook voor 2024-2025 weer voorzien zijn van een sterk begeleidingsteam. 


Voor Heren 1 gaat HC Schiedam voor het 9e jaar op rij door met trainer-coach Bart Jan van Collenburg. Zoals ieder jaar is er weer met elkaar overleg geweest om te kijken wat er nodig is om de groep naar het volgende plan te tillen, zowel Bart Jan als de commissie Tophockey zijn het erover eens dat er nog voldoende mogelijkheden zijn om door te groeien. Daarnaast de steun van de spelersgroep om met Bart Jan verder te gaan heeft het bestuur doen besluiten het contract te verlengen. 
Naast Bart Jan zal ook Tim Hokke zijn rol als assistent trainer coach van Heren 1 verlengen. Tim zal daarnaast ook trainer/coach van MO16-1 worden om ook zijn kennis over te dragen aan de jeugd van HC Schiedam. 
Het begeleidingsteam van Heren 1 kan daarnaast voor het 9e jaar op rij rekenen op de ondersteuning van Ronald Tegelaar als manager. Hiermee is de begeleiding klaar om het nieuwe seizoen op te starten.. 

Voor Dames 1 zijn de contracten met Kees Wortmann en Frank Middelhoek verlengd ook in het seizoen 2024-2025 voor de begeleiding van Dames 1 zorgen. Naast de trainer/coach zoeken wij nog wel naar een manager voor Dames 1. Voor zowel Kees als Frank is dit het 5e seizoen bij HC Schiedam. Dit jaar heeft het team o.l.v. Kees en Frank een zwaar seizoen gehad maar met de enorme verjonging in het team een knappe prestatie geleverd. Ze zullen als team nog even moeten strijden om de plek in de OVK vast te houden maar daar hebben wij alle vertrouwen in en hopen we dan ook veel publiek te zien langs de lijn op 15 juni om ons Dames 1 te steunen in de strijd tegen degradatie om 12.30 uur op veld 1. 

Wij wensen zowel Dames 1 als Heren 1 heel veel succes in 2024-2025.

Mocht je willen aansluiten bij Dames 1 of Heren 1 laat het dan weten via [email protected]

Nieuws afbeelding