Agenda item

Kerstdiner Senioren

zaterdag 14 december 2019   |   18:00 - 01:00   |   Clubhuis
Beste Kerstdiner gast,

Aanstaande zaterdag is het zo ver, het jaarlijkse HCS Kerstdiner gaat weer plaatsvinden op HCS. Uw kerstdinercommissie heeft weer een mooi programma voor u in elkaar gezet en tevens zal HCS weer omgetoverd zijn tot sfeervolle eet en danszaal.

Vanaf 18.00 uur bent u welkom op HCS en zullen uw gastheer/vrouw u van harte welkom heten met een glaasje bubbels. 
Vanaf 19.30 uur zullen we aan tafel gaan waar er onder leiding van Grand-Cafe Alba's Vlaardingen een 3 gangen diner zal worden geserveerd. Tijdens het diner zullen wij rode en witte wijn serveren waarbij de eerste flessen (zoals op de tafel aanwezig) inbegrepen zijn, uiteraard kunt u aan de bar extra flessen kopen. De wijnen worden u ook dit jaar weer aangeboden door Wijnhuis Oranje. Tevens zal er weer heerlijk brood aanwezig zijn van Vlaamsch Broodhuys.

Zoals gebruikelijk zullen we rond 21.30 uur op instructies van de gastheer/gastvrouw met elkaar de tafels afruimen en opruimen, graag hier instructies volgen om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Vanaf 22 uur kunnen vervolgens de voeten van de vloer en zal de band Fan-Tix de meest bekende nummers spelen. 
Rond de klok van 01.00 uur zal de avond ten einde zijn en hopen wij terug te kijken op een mooi kerstfeest 2019.

Dit jaar is er ook weer gekozen voor een dress-code (Black-Tie) in combinatie met een thema (Witte Kerst). Voor de laatste tips: https://www.dresscode. nl/dresscodes/black-tie/

Mochten er nog vragen zijn kun je altijd mailen naar [email protected]

Wij wensen iedereen een super mooie avond!

Met vriendelijke groet,
HCS Kerstdiner