Agenda item

HCS Paastoernooi

zaterdag 8 april 2023   |   09:00 - 18:30   |   HC Schiedam

Op zaterdag 8 april 2023 vindt het HCS Paastoernooi plaats voor alle HCS leden, ouders van leden en familie van leden vanaf 18 jaar.

 

Het thema dit jaar is "Colourful Eggs Fever @HCS”.

 

De teams bestaan uit 7 veldspelers plus 1 keeper. Als je geen keeper hebt, geen probleem, dan speel je met 8 veldspelers! Probeer een team samen te stellen van minimaal 10 spelers. We spelen op halve velden. De wedstrijden gaan 25 minuten duren.

 

De teams zullen onderverdeeld worden in heren en dames poules, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, op sterkte.

Nieuw dit jaar is de poule die we gaan samenstellen met teams zónder hockey ervaring, de "Ik speel m’n wedstrijd met paaseieren” poule! Teams van HCS-ouders, HCS-familie, HCS aanhang. Dit zijn in principe gemengde teams met dames en heren. Duidelijk wel teams met een band met HCS en uiteraard ook vanaf 18 jaar. Om deze poule samen te stellen hebben we minimaal 5 teams nodig!

 

De wedstrijden starten om 10.30 uur. Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10 uur met je team aanwezig bent! Vanaf 16.00 uur zal de Colourful Eggs Fever borrel starten met de ondersteuning van een DJ. Het diner zal vanaf 17.30 klaar staan. Aansluitend verheugen wij ons op het HCS Paasfeest met een live band en uiteraard de DJ.

 

Inschrijven per team, uiterlijk vóór 31 maart, via het mailadres [email protected]

onder vermelding van de naam het team, het aantal personen en de namen van al je teamleden. Gebruik al je creativiteit voor een spetterende naam voor het team en een kleurrijke outfit.

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 330,00 per team. Dit houdt in 10 spelers.

Mocht je een team samenstellen met meer spelers dan komt er per speler € 22,00 aan kosten bij. Bij dit bedrag voor het team zijn de lunch en het diner inbegrepen.

Uiterlijk vóór1 april het verschuldigde bedrag van je team overmaken. Betalen kan opbankrekeningnummer NL50RABO 0310 4670 55 onder vermelding van Paastoernooi 2023, het team (let op dat je je teamnaam doorgeeft!) en het aantal personen.

 

Op de toernooi dag zullen we de teams vragen om een aanvullende taak op te pakken. Dit zal duidelijk vermeld worden in het wedstrijdschema per team. Tevens vragen we de teams bij wedstrijden voor scheidsrechters te zorgen.

 


 

Mocht je niet actief mee willen doen met dit toernooi maar wel het toernooi wilt opvrolijken met je aanwezigheid dan ben je natuurlijk meer dan welkom. We willen de mogelijkheid aanbieden om je vooraf aan te melden voor het diner, voor het feest of wellicht voor het diner samen met het feest.

 

Aanmelden, als HCS lid of familie van een HCS lid (die uiteraard meespeelt in een team), voor het diner of voor het diner samen met het feest kan via [email protected].

 

De kosten voor alleen het diner zijn € 16,00 per persoon en voor het diner samen met het feest zijn €26,00 per persoon. Deze kosten moeten ook uiterlijk voor 1 aprilvoldaan zijn op bankrekeningnummer NL50RABO 0310 4670 55 onder vermelding van Paastoernooi 2023 en je naam.

 

Aanmelden alleen voor het feest kan uitsluitend via de HCS-app bij Evenementen. Er zal hierbij direct betaald moeten worden. De kosten zijn € 15,00 per persoon.

 

Namens de organisatie "Colourful Eggs Fever @HCS” Paastoernooi

[email protected]