HCS PAASTOERNOOI 2019 “Paniek in je pyjama” UPDATE 8/4
8 April

HCS PAASTOERNOOI 2019 “Paniek in je pyjama” UPDATE 8/4

Update 8 april 2019:

Beste paastoernooi-gangers,

Het paastoernooi komt snel dichterbij en we hebben er zin in! Hopen natuurlijk jullie ook.

Hieronder nog wat huishoudelijk mededelingen:

1.Het toernooigeld is € 275,- per team (10 spelers) elke speler meer is € 27,50 per speler/ster. Let op: Je team is definitief ingeschreven als we het inschrijfgeld hebben ontvangen op het volgende rekeningnummer:   NL77 RABO 0307 8131 34 t.n.v. HC Schiedam en onder vermelding van het team en paastoernooi. 

2.Nog niet ingeschreven? Je kan je schrijft je in door een mail te sturen naar [email protected] In je mail geef je aan met welk team je inschrijft en met hoeveel personen.

3.Het feest is besloten feest en alleen toegang door inschrijving vooraf. Wil je komen? Gezellig! Stuur een mail naar [email protected] Losse kaarten voor eten en feest zijn € 20,- en alleen feest € 12,50.   

4.Onder de 18 geen toegang voor het feest.


Weer bedankt voor jullie enthousiasme en we hopen natuurlijk op een heerlijke zomerse dag!


Tot de 20e.


PACO

 

Roeland, Tim, Arno en Jorn


---------------------------


Beste aanvoerders/sters,

 

Na het succes van afgelopen jaren mogen we natuurlijk het paastoernooi ook dit jaar niet voorbij laten gaan.

20 april gaan we alweer op voor het 3de HCS Paastoernooi. Zelfde ingrediënten, nieuwe PACO!!Het thema van dit jaar is "Paniek in je Pyjama”, dus wees creatief en zorg voor een passend outfit.

Wij vernemen graag zo spoedig mogelijk met hoeveel jullie aanwezig zullen zijn zodat we verder kunnen met de inkoop en aankleding van het toernooi. Ook is het zoals voorgaande jaren mogelijk om je in te schrijven met een gelegenheidsteam.

 

Je schrijft je in door een mail te sturen naar [email protected]. In je mail geef je aan met welk team je inschrijft en met hoeveel personen.  Het toernooigeld is €275,- per team (10 spelers) elke speler meer is €27,50 per speler/ster.

Je team is definitief ingeschreven als we het inschrijfgeld hebben ontvangen op het volgende rekeningnummer:   NL77 RABO 0307 8131 34 t.n.v. HC Schiedam en onder vermelding van het team en paastoernooi.

 

Wij hebben er ontzettend veel zin in en zorgen uiteraard voor de lunch, diner en gigantisch feest met DJ en band!!!!

 

Graag jullie reactie voor 28maart a.s.

 

PACO

Roeland, Tim, Arno en Jorn

Nieuws afbeelding