De zomer van HC Schiedam
27 Juni

De zomer van HC Schiedam

1 juli geeft gelukkig weer mooie mogelijkheden op onze vereniging. Mochten we al lekker weer trainen, nu mogen we ook weer in partij vorm spelen.
Daarnaast mag het clubhuis en ons mooie terras weer open wat ons de gelegenheid geeft de gemiste gezelligheid een beetje in te halen met elkaar. Voor alle teams is de inventarisatie om de gehele zomer door te trainen bijna afgerond en tijdens deze periode is onze barcommissie ook weer actief.
Op alle geplande trainingsmomenten zal de bar open zijn. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan alle teams, leden en ouders om op ons terrein toch nog gezellig het seizoen af te sluiten of alvast te proosten op het nieuwe seizoen onder het genot van een heerlijke BBQ, diverse verse pizza’s of andere lekkernijen.
Mogelijkheden genoeg vanuit de Barco. Jullie hoeven dus niet zelf te gaan shoppen en wij zullen alles conform de RIVM richtlijnen verzorgen. (zelf eten en drinken meenemen is dus niet toegestaan)
Veel teams hebben al zich aangemeld voor een heerlijke BBQ. Lijkt het jullie ook een goed idee, laat het ons dan weten via onderstaand aanmeld formulier. Heb je nog aanvullende vragen, stuur ons dan een mail: [email protected]

BBQ pakket met heerlijk vers vlees van onze huisslager. Salade, stokbrood met smeersel, kortom zoals je van ons gewend bent, compleet.
Kosten € 10. per persoon. Voor kinderen onder de 12, € 6.50 per persoon.

Overige prijzen zijn op aanvraag.

Tot slot, in ons clubhuis en op ons terras gelden uiteraard de RIVM maatregelen. Het spreekt voor zich dat wij van jullie verwachten deze te respecteren.
De hoofdingang gaan wij gebruiken als UITGANG, het clubhuis kom je binnen via het terras of bij de ingang onder het terras. Op meerdere plekken hebben wij aanwijzingen opgehangen ter verduidelijking van de regels, zo houden we het veilig en nog veel belangrijker gezellig.
We hopen jullie snel weer te zien op HCS.

Barco HC Schiedam

Aanmelden voor BBQ (of andere maaltijden) via deze link https://forms.gle/wotLbW4eHJYG3NcHA

Nieuws afbeelding