Dit jaar geen zaalhockey
11 Oktober

Dit jaar geen zaalhockey

Beste leden (ouders en/of verzorgers van leden),

 

Wij hebben als bestuur het besluit genomen om dit seizoen niet deel te nemen aan de zaalhockey competitie.

Een ingrijpend besluit, aangezien wij weten dat de zaalcompetitie zeer populair is bij jullie. Wij hebben met hulp van de verschillende commissies zo veel als mogelijk informatie verzameld. In het kort komt het erop neer dat iedereen graag de zaal in wil, maar er zitten risico’s aan. Niet eens de risico's rondom veiligheid in de zaal, maar bovenal de huidige snelle toename van het COVID virus.

Wij kiezen de meest veilige en zekere weg. Geen onnodige financiële risico’s voor de club in deze vervelende tijden en een maximale kans om toch 'gewoon' lekker te kunnen hockeyen.

Met dit besluit komen uiteraard allerlei vragen naar voren. Samen met de commissies gaan wij nu aan de slag om de weg in te zetten naar de midwinter competitie. De betreffende commissies gaan jullie in de loop van de komende weken berichten over hoe dit eruit komt te zien voor de teams die mee willen doen.

Nogmaals ... jammer, maar laten we alles op alles zetten om er voor de teams die willen een mooie  midwinter competitie van te maken!

Het bestuur

Nieuws afbeelding