Op weg naar versoepeling
3 Maart

Op weg naar versoepeling

Inmiddels zijn wij exact een jaar verder! Feit is dat we nu een jaar in permanente staat van improvisatie c.q. onrust leven, zoals iemand dat heel scherp noemde. We snakken naar een zekere rust waarbij we met minimaal dezelfde intensiteit als pre-corona weer naar onze club kunnen komen.

Met dit in gedachten draaien we allemaal achter de schermen op volle toeren door. De vraag is of een versoepeling ons echt helpt. Mooi dat we wellicht op korte termijn naar de club kunnen, maar wat heeft dat voor gevolgen voor de lange termijn? Vraagt de lange termijn, na de zomer, al niet alle aandacht waardoor opnieuw wijzigingen op de korte termijn misschien wel nog zwaarder vallen? Kortom: er blijven heel wat vragen over.

Inmiddels gaan we toch mee in de versoepeling. Dat hebben wij tot nu toe iedere keer gedaan. Alle commissies zijn al een jaar lang in opperste staat van paraatheid. De jeugd draait al een tijdje door en vanaf vandaag gaat ook de groep t/m 26 jaar het veld weer op. Daarnaast is er een zeer succesvolle pilot gedraaid met sporten op 1,5meter voor alle leeftijden.
Volgende week donderdag is onze ALV. Voor het eerst in de club geschiedenis online. Spannend, maar ook dit wordt door onze ICT specialisten opgepakt.

Wanneer je ziet wat er op onze club sinds maart 2020 allemaal voor activiteiten hebben plaatsgevonden, dan kan er maar één conclusie zijn en dat is dat HCS een echte vereniging is! Onze club wordt gedragen door ons allemaal. Iedere dag zetten jullie je in om ons een vereniging te laten zijn. Zonder jullie als leden is er geen club en dus geen HCS. Onze dank is groot in een jaar waarbij de rek er voor iedereen langzaam uit gaat. Hou vol, let goed op elkaar en op de komende ALV brengen wij jullie op de hoogte van de huidige situatie en onze toekomstplannen.

Het bestuur 

Nieuws afbeelding