Maaike Hulst komt het bestuur versterken
16 April

Maaike Hulst komt het bestuur versterken

Geboren en getogen in een echte hockeyfamilie. Vanaf jongs af aan brengt zij haar weekenden door op de hockeyclub. Eerst op Asvion en nu op HCS. 

Op zondag ging zij mee naar de wedstrijden van het team van haar vader en toen zij 7 jaar was mocht zij eindelijk zelf hockeyen op zaterdag bij de mini’s. Vanaf haar 16e ging zij meetrainen bij Dames 1 en daar heeft Maaike ruim 20 jaar in het eerste team gespeeld. In 2012 op een heel gezellig feestje van een van haar oude teamgenoten kwamen zij op het briljante idee om een nieuw team te starten. Zij stopte met Dames 1 en speelde verder in Dames 4, Dames 3 en nu met Dames 30A maken de dames er nog steeds elke zondag een feestje van in de 1e klasse.

Maaike heeft 2 dochters die allebei met veel plezier hockeyen op onze vereniging in de jeugd. Maaike woont in Vlaardingen en werk al 17 jaar bij Facilicom in Schiedam. Sinds juni 2018 is zij commissielid van de jongste jeugd geweest. Een seizoen als F-lijn coördinator en 2 seizoenen als E- lijn coördinator. Nadat zij had aangegeven te willen stoppen met de jongste jeugd commissie, maar wel nog wat voor de club wilde betekenen, hebben wij haar benadert voor een nieuwe rol in het bestuur. Na een aantal leuke en goede gesprekken heeft Maaike aangegeven graag deze rol op te willen pakken. Vanaf 1 mei breiden wij ons bestuur uit met Maaike. Uiteraard gaan wij Maaike in de eerst volgende ALV aan jullie als leden voordragen, maar gezien het belang dat wij aan de breedtesport hechten, hebben wij Maaike gevraagd deze rol nu alvast op te pakken. 

Vanuit het bestuur wordt zij het aanspreekpunt voor de breedtesport binnen onze vereniging. In onze strategische sessies is duidelijk naar voren gekomen dat wij naast tophockey een breedtesport vereniging willen zijn. Met Maaike geven wij hier ook echt handen en voeten aan. Maaike zal samen met de diverse commissies gaan werken aan een zo goed als mogelijk georganiseerde breedtesport lijn. 

Wij als bestuur zijn echt enorm blij met Maaike en wensen haar uiteraard heel veel plezier en succes.

Namens het bestuur,

Roland van der Poel

Nieuws afbeelding