HCS - Voorlopige teamindelingen junioren online
15 Juni

HCS - Voorlopige teamindelingen junioren online

Beste leden,


Update 15/6/18: 
De voorlopige teamindelingen junioren + trainingsschema maand juni zijn te vinden achter het inlog gedeelte onder documenten>teamindelingen. Alle junioren leden voor 2018-2019 hebben een email ontvangen vanuit [email protected], geen mail ontvangen mail dan even naar [email protected]

HCS is op dit moment weer druk bezig met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. De teamindelingen jeugd zullen bekend worden gemaakt begin juni. Het proces om weer tot de juiste teams te komen is een zeer nauwkeurig proces waar we met de commissies veel werk aan hebben. Om er voor te zorgen dat elk jaar de teams weer beter in elkaar zitten is jullie hulp nodig.

Weet je nu al dat jij in het seizoen 2018-2019 niet meer wilt hockeyen laat dat dan nu al weten via [email protected] zodat wij als commissies met de juiste aantallen de teams gaan samenstellen. 

Teamindelingen
De spelers in de selectiegroepen zullen uiteindelijk de spelers van de selectieteams gaan vormen. De spelers die niet in een selectieteam worden geplaatst komen bij de teamindelingen van de junioren terecht welke in juni gepubliceerd zullen worden.

Selectieprocedure
In de maand juni zullen er selectietrainingen zijn o.l.v. de trainer/coach en/of Tophockey. Tijdens elke training zullen spelers worden beoordeeld en zodra de trainer/coach in overleg met Tophockey een keuze heeft gemaakt zal de speler dit te horen krijgen. Elke training is er dus de mogelijkheid dat spelers afvallen voor een 1e team. Wij verwachten van de selectiegroep deelnemers dat zij altijd aanwezig zijn en gedreven zijn om het beste uit zichzelf te halen elke training. Dit wil zeggen dat je vanaf 13 augustus aanwezig bent voor de voorbereiding en 2 of 3x per week traint om het maximale uit jezelf te halen. De herfstvakantie beschikbaar bent voor oefentoernooien of play-offs. Je bent in de weekenden beschikbaar voor oefenwedstrijden en toernooi in de voorbereiding en in de maand juni. Inzet en motivatie is voor ons als HCS Tophockey een van de belangrijkste eigenschappen. Weet jij nu al dat je liever niet in de selectie speelt wacht dan niet langer en mail vandaag nog naar [email protected] om dit aan te geven. Het streven is altijd om de teams zo goed mogelijk in te delen maar daarbij is jullie hulp van groot belang.
Let op dat deelname aan de selectie geen garantie is op plaatsing in de selectie. Spelers die het 1e team niet halen zullen vaak in een 2e team worden geplaatst maar we geven geen garanties aangezien het altijd goed moet uitkomen met de aantallen en gelijkgestemde spelers in een team.

A-jeugd
Speel jij nu in de A en volgend jaar nog een jaar maar wil je liever al naar de jong-senioren geef dit dan zo snel mogelijk door zodat wij contact met je opnemen over de mogelijkheden. De jong-senioren spelen hun wedstrijden op zondag. 

B-jeugd
Geen bijzonderheden.

C-jeugd
Neem jij deel aan de selectietrainingen voor C2 dan is er altijd de mogelijkheid dat de trainer je vraagt om mee te doen met de C1 selecties, hou hier wel rekening mee. 

D-jeugd
Neem jij deel aan de selectietrainingen voor D2/D3 dan is er altijd de mogelijkheid dat de trainer je vraagt om mee te doen met de D1 selecties, hou hier wel rekening mee.

Oefenwedstrijden 
(deze staan allemaal in het wedstrijdschema)

Op woensdag 20 juni zal er een centrale ouderbijeenkomst zijn voor alle spelers in de selectieteams van HC Schiedam, tijden volgen nog. 

Let op! de weekenden zullen door de nieuwe trainer/coaches gewoon worden ingevuld met hockey hou daar rekening mee. Het seizoen is op maandag 2 juli officieel voorbij.

Meer details over het trainingsschema vinden jullie achter het inloggedeelte onder documenten>teamindelingen.

Voor vragen mail naar [email protected] 

Namens HCS Tophockey