HCS verlengt contract Karlijn Petri & Bart Jan van Collenburg
13 Juli

HCS verlengt contract Karlijn Petri & Bart Jan van Collenburg

De commissie tophockey en het bestuur van HC Schiedam kunnen met trots mededelen dat na het succesvolle seizoen 1718 waarin zowel Heren 1 als Dames 1 promoveren naar respectievelijk de 1e klasse en overgangsklasse de contracten van de hoofdtrainer/coaches zijn verlengd met 3 jaar. 

HCS wilt graag stabiliteit en continuïteit garanderen en daarmee is een stabiel begeleidingsteam van groot belang binnen onze twee standaardteams. Tevens zullen zowel Karlijn als Bart Jan zich het komende jaar ook inzetten voor de jeugd en jongste-jeugd om zo ook de kennis die zij hebben, over te dragen aan de nieuwe generaties. Als HCS zijn wij dan ook trots dat wij met beide hockey kenners tot een nieuwe overeenkomst zijn gekomen en kijken uit naar vele mooie sportieve successen.

Karlijn zal naast de taken als trainer/coach van Dames 1 ook de komende 3 jaar verantwoordelijk zijn voor de opleidingen van de jongste jeugd en de daarbij behorende trainingen. Bart Jan zal naast de taken als trainer/coach van Heren 1 ook de komende 3 jaar trainingen verzorgen bij de jeugd van HCS en tevens bij de jongste jeugd. 

Nieuws afbeelding