NK Shoot Out, Scoop update
18 Mei

NK Shoot Out, Scoop update

Deelnemers van de shoot-out / scoop kampioenschappen krijgen bericht van de teammanagers.
Aanvangstijd is 15:45 (19 mei)

--------
Ook dit jaar organiseert de KNHB het NK Shoot Out, Scoop & Skills. Dat betekent dat alle hockeyers t/m 16 jaar kunnen uitmaken wie zich een jaar lang beste Shoot Out nemer of stopper van Nederland mag noemen of beste Scooper of de beste in Skills.

Wij als club doen hier uiteraard weer aan mee!

Kwalificatie via clubkampioenschappen
Uiteraard moeten er eerst clubkampioenschappen gehouden worden...wie zijn de beste shoot out nemers, scoopers, skillers en keepers van HC Schiedam!
Wij zullen binnenkort een datum publiceren wanneer de clubkampioenschappen gehouden worden.

Er mogen in totaal 4 jongens, 4 meisjes, een keeper en een keepster namens HC Schiedam
meedoen aan de districtskampioenschappen.

Voor het onderdeel Skills is er een aparte procedure. Meer info volgt, hou de site in de gaten. En begin met oefenen. Op het Willems Vastgoedonderhoud Skills veldje bijvoorbeeld.

Per team mogen er max. 4 spelers door naar de club kampioenschappen. Teams kunnen zich melden voor een afspraak via hun manager/coach aan [email protected] Er zal  voor 30 april een datum geprikt worden om voor,tijdens of na een reguliere training om de besten per team te beoordelen.

De keepers mogen in ieder geval mee doen aan de clubkampioenschappen (wel even opgeven via [email protected])

Voorwaarden voor deelname (voor zowel de keepers/sters als spelers/sters):

    - Spelen in de D, C, B of A jeugd (in juni mag je nog geen 17 jaar zijn).
    - Beschikbaar zijn op clubkampioenschappendag (zondag 19 mei op veld 1), districtfinale en uiteraard voor de grote finale, NK Shoot Out, Scoop & Skills in juni als je doorgaat vanuit het district. (Helaas zijn de data/locatie van de districtfinale en NK Shoot Out nu nog niet exact bekend)

Mochten er nog vragen zijn, stuur gerust een mail naar [email protected]

Lees hier de regels voor het nemen van een Shoot Out > Klik hier https://hockey.nl/de-jeugd/nk-shoot-out/spelregels-shootouts/

Kijk hier naar voorbeelden van het nemen van een Shoot Out > Klik hier https://hockey.nl/de-jeugd/nk-shoot-out/videos-nk-shoot-out

Nieuws afbeelding