Wat een betrokkenheid!
29 Februari

Wat een betrokkenheid!

Namens het bestuur wil ik iedereen heel hartelijk danken voor het invullen van de enquête. Bijna 500 keer is de enquête volledig ingevuld en nog eens ruim 300 keer gedeeltelijk. Dit geeft aan dat onze vereniging een enorme betrokkenheid kent en dat is iets waar we alleen maar heel erg trots op moeten zijn.

Met zoveel respondenten kunnen we de volgende stap gaan zetten. Volgende week gaan wij samen met de KNHB de uitkomsten van de ledenenquête bekijken. Daarnaast kijken we naar de verenigingsmonitor en de marktinzichten. De verenigingsmonitor maakt op basis van onze verenigingsgegevens, denk aan leden aantal, verschillende commissies, aantal trainers, contributie etc, onze vereniging vergelijkbaar met verenigingen in het land. Al deze uitkomsten geven ons een duidelijk en helder beeld van onze vereniging.

Dit helpt ons om na te denken over de toekomst en helpt ons om strategische keuzes te maken. Volgende week willen we komen tot een zo scherp mogelijk beeld van onze toekomst. Met dit beeld  gaan we op 31 maart samen onze ambities uitwerken tot praktische initiatieven waar wij als vereniging direct mee aan de slag kunnen. Voor de bijeenkomst op 31 maart gaan wij als bestuur met de KNHB en een zo’n groot mogelijke vertegenwoordiging van onze vereniging aan de slag

Nogmaals dank voor het invullen van de enquête en daarmee het tonen van jullie betrokkenheid. Op naar een sportieve en gezonde toekomst voor onze vereniging.

Namens het bestuur,
Roland van der Poel

Nieuws afbeelding