Update: langzaam vooruit, maar goed nieuws!
22 Mei

Update: langzaam vooruit, maar goed nieuws!

Zeven dagen in de week is ons complex weer in bedrijf! Uiteraard nog steeds strikt conform de richtlijnen vanuit de RIVM, de KNHB en NOC-NSF. Trots zijn wij op een ieder die dit mogelijk maakt. Iedere dag opnieuw staan er grote groepen vrijwilligers klaar om de trainingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Klasse!

Deze week hebben wij uitvoerig contact gehad met de KNHB. Het beste nieuws is dat alle focus op 1 september is gericht … de start van een nieuw hockey seizoen. Zoals het er nu naar uitziet, gaan we op 1 september van start met ons vertrouwde spelletje. Achter de schermen zoeken we naar mogelijkheden om vanaf augustus voluit te kunnen gaan trainen. Als dat lukt, starten we zeker begin september en daar lijkt het nu toch echt op.

Om het nieuwe seizoen zo goed mogelijk van start te laten gaan, hebben wij jullie natuurlijk weer hard nodig. Zonder leden geen (hockey)vereniging! Dat jullie ons in tegenspoed ook steunen is in deze tijd wel heel goed zichtbaar. Onze dank daarvoor. Komend jaar zoeken wij versterking in een aantal commissies. Soms hebben we extra bezetting nodig en soms stoppen commissieleden na jarenlange super inzet voor onze vereniging. Mocht je interesse hebben, stuur een mailtje naar het bestuur en wij nemen graag contact met je op. Wij weten dat er interesse is, want dat bleek duidelijk uit de enquête die jullie een aantal maanden geleden hebben ingevuld.

Dat maakt een mooi bruggetje. Natuurlijk zijn wij verder gegaan met de resultaten uit de enquête! Wij hebben de resultaten bekeken, samen met de KNHB geanalyseerd en er een vervolg aan gegeven. Echter het fysiek bijeenkomen met een grote groep is er nog niet van gekomen. De komende week mailen wij jullie een samenvatting van de analyse en de daaruit gefilterde aandachtspunten voor onze vereniging. Deze samenvatting nemen wij mee naar een overleg met een brede vertegenwoordiging uit onze vereniging om zo te komen tot een mooie en gezonde ambitie voor de komende jaren.

Voor nu wensen wij jullie veel zon en veel hockeyplezier …. op gepaste afstand uiteraard.

Tot snel,

Bestuur HC Schiedam