ARE YOU UP FOR THE CHALLENGE?! DEZE ZOMER OP HC SCHIEDAM, DE NEXT LEVEL TRAININGSDAGEN!
3 Augustus

ARE YOU UP FOR THE CHALLENGE?! DEZE ZOMER OP HC SCHIEDAM, DE NEXT LEVEL TRAININGSDAGEN!

Na overleg met het RIVM, de gemeente en de zekerheid dat we aan alle richtlijnen kunnen voldoen gaan we deze zomer het veld weer op. Onze partner Kicks n Sticks heeft de afgelopen weken de draaiboeken succesvol getest bij een aantal verenigingen en samen organiseren we super gave trainingsdagen voor kids van 04 t/m 14 jaar.

 

Next Level Trainingsdagen data:

-       27 & 28 augustus 2020

 

We hebben enorm veel zin in om er fantastische dagen van te maken. We gaan aan de slag met nieuwe hockey skills, tricks en challenges en uiteraard mogen de meettrainingen niet ontbreken. Tijdens de trainingsdagen zijn de richtlijnen van het RIVM, de protocollen van het NOC-NSF en de protocollen van de KNHB leidend. Er zullen daardoor bepaalde aanpassingen zijn.

 

Om de trainingsdagen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken worden deze  onderverdeeld in drie leeftijdscategorie├źn: 4-5, 6-8, 9-11 en 12-14 jaar. De trainingsdagen beginnen tussen 8:30 en 9:30 en eindigt tussen 15:00 en 16:00, in verband met de maatregelen geldt hier een Kiss & Ride en zijn ouders niet welkom op het complex. Voor het halen en brengen van de kids werken we met tijdslots die per mail  voorafgaand aan de trainingsdagen naar de deelnemers wordt verzonden.

 

Dit wil je niet missen! Dus wacht niet te lang en schrijf je in via https://kicksnsticks.eu/zomer2020/

 

Datum & kosten

Datum: 27 & 28 augustus

Locatie: Hc Schiedam  terrein

Kosten: €105,-  2 trainingsdagen

*De trainingsdagen zijn inclusief Indian Maharadja shirt.

 

Vragen of meer informatie? Ga naar https://kicksnsticks.eu/zomeractiviteiten/

Nieuws afbeelding