Corona update 29-9: Gelukkig nog lekker sporten!
29 September

Corona update 29-9: Gelukkig nog lekker sporten!

Het mag duidelijk zijn dat ook wij de regels aanscherpen. Vanaf vandaag 18.00 uur zijn er helaas GEEN toeschouwers meer toegestaan op ons terrein. Alleen de spelers, begeleiders, trainers en scheidsrechters zijn nog welkom. De 1,5m afstand blijft ook voor deze mensen van toepassing, met uitzondering van kinderen <13 jaar en spelers tijdens een training/wedstrijd.

Het clubhuis is vanaf vandaag 18.00 uur gesloten. Ook alle kleedkamers en bespreekruimtes zijn dicht. Alleen de toiletten beneden en het keepershok zijn open.

Voor alle HCS teams geldt:

  • Alleen teambegeleiding (maximaal 3 per team) is welkom.

Voor bezoekende teams geldt:

  • Jongste jeugdteams mogen vijf begeleiders (inclusief rijouders) meenemen.
  • Juniorenteams mogen zes begeleiders (inclusief rijouders) meenemen.
  • Seniorenteams mogen alleen de vaste begeleiding meenemen.

Aanmelden en gezondheidscheck

Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen dienen zich vooraf aan te melden via de vernieuwde QR-code, www.hcschiedam.nl/registratie of via de HCS app (meer -> bezoekregistratie). Houdt per HCS-lid het lidnummer en wachtwoord bij de hand.

Besmetting in het team: wat nu?

Volg ten aller tijden het advies van de GGD op. Pas bij 6 of meer besmettingen dan wel quarantainegevallen mag een wedstrijd worden verplaatst. De GGD adviseert wie er in quarantaine moet. Bij een coronabesmetting hoeft niet standaard het hele team in quarantaine.

Gelukkig kunnen we lekker blijven hockeyen! Laten we er samen voor zorgen dat wij dit ‘gewoon’ kunnen blijven doen, dus volg de richtlijnen.

Namens het COVID team en het bestuur,

Roland van der Poel

Nieuws afbeelding