Corona update 15 januari 2021
16 Januari

Corona update 15 januari 2021

Beste (ouders van) leden,

Afgelopen dinsdag heeft het kabinet besloten om de huidige lockdown periode te verlengen met 3 weken, tot 9 februari. Ontzettend balen voor onze senioren, maar gelukkig mag de (jongste) jeugd nog wel sporten! Hier zijn wij heel blij mee. De jeugd kan lekker blijven bewegen en met elkaar plezier maken, wat in deze huidige tijden extra belangrijk is.

Dat moet natuurlijk wel veilig kunnen. Daarom volgen wij de regels van de overheid en de protocollen van de NOC*NSF en de KNHB. De commissies betrokken bij de (jongste) jeugd hebben net als voor de jaarwisseling weer een programma voor komende weken gemaakt waarin de teams onderling wedstrijden kunnen gaan spelen. Wederom zullen de corona-co√∂rdinatoren en poortwachters weer toezien op de naleving van de coronamaatregelen op HCS. Voor vragen hierover verwijzen wij u graag naar de corona-update van 4 november 2020 waarin meer informatie staat en antwoorden op veel gestelde vragen zijn te vinden. Belangrijk is dat er bij elk team minimaal twee begeleiders (1 trainer en 1 teambegeleider) bij de trainingen aanwezig zijn. Er geldt géén 1,5meter regel bij kinderen (dit is op middelbare scholen wel het geval), omdat de kans op besmetting veel kleiner is in de buitenlucht. Dit is conform de maatregelen van het RIVM.

We doen op HCS ons uiterste best om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen en vinden sporten heel belangrijk. Wij begrijpen echter dat er ouders zijn die zich niet prettig voelen bij de onderlinge wedstrijden. Uw kind is uiteraard niet verplicht deel te nemen. Wel is het belangrijk dat u uw kind uiterlijk donderdag afmeldt voor de wedstrijd van zaterdag bij de teambegeleiding (trainer/coach, manager). Voor vragen en opmerkingen kunt u mailen naar [email protected] 

Wees lief voor onze vrijwilligers, dankzij hen kunnen we onze (jongste) jeugd laten sporten!

Sportieve groeten,
Bestuur en COVID-team