CS examens
11 Oktober

CS examens

Beste A & B spelers, Beste Ouders,

 

Het seizoen is inmiddels weer in volle gang. Dit houdt ook in dat er weer scheidsrechters examens aankomen!

 

Binnen HC Schiedam is het beleid dat jeugdspelers vanaf de B worden ingedeeld om wedstrijden te begeleiden van jongere teams. Daarnaast is het ook mogelijk om als ouder een wedstrijd te gaan begeleiden/fluiten op zaterdag. Bovendien is het als ouder ook leuker om de regels te goed te begrijpen als je naar je dochter of zoon staat te kijken. Vanaf de B worden spelers uitgenodigd deel te nemen aan de CS cursus, HC Schiedam draagt de kosten voor deze cursus. Vanaf de A wordt verwacht dat iedereen in het bezit is van een CS kaart, ook zonder CS kaart word je tevens ingedeeld om te fluiten.

De scheidsrechters examens vinden op de volgende data plaats:

  • Woensdag         27-20-2021 (20:30 uur)
  • Donderdag        28-10-2021 (20:30 uur)
  • Maandag           1-11-2021 (20:30 uur)
  • Dinsdag             2-11-2021 (20:30 uur)

De examens bestaan uit 30 (meerkeuze) vragen, waarbij 8 fouten gemaakt mogen worden. Het examen vindt (online) vanuit huis plaats. Je krijgt voor het examen een link met inlogcode, waarbij je op eigen tempo het examen kan maken.

 

De A en B spelers zijn automatisch uitgenodigd voor het examen, lijkt het jou als ouder ook leuk om (kosteloos) deel te nemen? Meld je aan door mailtje te sturen naar [email protected], vermeldt daarbij je volledige naam, geboortedatum en mailadres.


 E-Learning

Om je optimaal voor te bereiden op het examen kan je middels een e-learning alle leerstof op eigen tempo doorlopen. Er wordt geadviseerd even de tijd te nemen om de volledige cursus te doorlopen.

Andere tips om te leren, kijk op de site van SCHC welke een speciaal boekje hebben ontwikkeld met uitleg en foto’s (bestanden downloaden door onderaan de site op de dik gedrukte tekst te klikken)

 

https://schc.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=6060&fbclid=IwAR1SxHd1BsoZcO9KDR8c6SitPttgoJMzl4mlu_HnxAHwGgg_Q3aaHJddywc 

 

LET OP!

  • De uitnodiging voor de e-learning wordt verzonden naar het bekende mail adres in het ledensysteem van HC Schiedam (uitnodiging wordt binnen 48 uur verzonden).
  • De e-learning uitnodiging vanuit KNHB kan in de spam map terecht komen.

 

Vragen? Mail dan naar [email protected]

Met vriendelijke groet,
 
 Arbitragecommissie HC Schiedam