Hockey Bootcamps
16 Augustus

Hockey Bootcamps

HC Schiedam start Hockey Bootcamps!

[AANMELDEN - KLIK HIER]

Vanaf het seizoen 2022-2023 start HCS met hockey bootcamps voor volwassenen (18+) in samenwerking met Kicks n Sticks. Na het grote succes van de hockey specifieke bootcamps tijdens de corona pandemie willen we dit een vervolg geven.

We trainen in kleine groepjes met hoge inspanning en veel diversiteit, onder leiding van de (hockey) bootcamp instructeur (verzorgd door Kicks n Sticks) .

Wat zijn hockey-bootcamps?

Dit zijn trainingen van 75 minuten waarbij we diverse hoge inspanningsoefeningen uitvoeren. 70% van de oefening zal een raakvlak hebben met de hockeysport maar je hoeft niet daadwerkelijk te kunnen hockeyen. Ook kun je via deze manier als niet-hockeyer goed kennis maken met de hockeysport aangezien 70% een raakvlak heeft met de hockeysport.

Voor wie zijn de hockey-bootcamps?

Voor iedereen van 18+, dus leden en niet-leden. Juist omdat de oefeningen individueel zijn ingestoken trainen wij op maat voor iedere leeftijdsgroep. Wil je graag als duo deelnemen dan kan je dat uiteraard ook aangeven bij de inschrijving zodat je als duo in een groep terecht komt.

Wanneer zijn de hockey-bootcamps?

Op woensdagen van 09.30 - 11.00 uur. Aansluitend is er de mogelijkheid voor een koffietje aan de bar! 

  • Blok 2 (indoor): 30 november - 15 februari (geen training op 29 december en 5 januari) - Inschrijving sluit op 20 november 2022.
  • Blok 3: 8 maart - 8 juni (geen training op 27 april en 4 mei) - Inschrijving sluit op 26 februari 2023.

Zijn er kosten aan verbonden?

Deelname aan de proeftraining is gratis en vrijblijvend!

Per blok kan je je vervolgens inschrijven voor de trainingen. De kosten zijn 110 euro per blok (12 of 10 trainingen) of 275 euro voor een heel jaar (34 trainingen). Deelname is open voor zowel leden, als niet-leden van HC Schiedam. Niet-leden betalen eenmalig inschrijfgeld van € 10,-

Kan ik na de training douchen en drankje doen?

Ja zeker! Wij zorgen ervoor dat je binnen kunt douchen en dat er na de training ook de mogelijkheid is voor een drankje en wat lekkers aan de bar. De bar zal open zijn van 09.00 - 11.30 uur. Je kan dus ook voor de training lekker uw drankje aan de bar drinken om vervolgens te gaan trainen.

Gaat het altijd door?

Ja, de trainingen gaan altijd door. Wel moeten we minimaal 8 personen op de training hebben. Er zal uiteraard een communicatiekanaal komen met de deelnemers.

Denk je nu, WAUW!! dit is iets voor mij klik dan snel op deze aanmeld link

Met vriendelijke groet,

HCS Hockey Bootcamp

Nieuws afbeelding