Weer lekker naar buiten met ONFIRE in de voorjaarsvakantie (27 feb tm 1 mrt)!
12 Januari

Weer lekker naar buiten met ONFIRE in de voorjaarsvakantie (27 feb tm 1 mrt)!

Natuurlijk zijn we nu nog lekker in de zaal bezig, maar wij maken ons al op voor het buitenseizoen! In de voorjaarsvakantie organiseert ONFIRE Hockey Support een 3-daags hockeykamp voor 7-16 jarigen. 

Wil jij na de zaalperiode ook weer even wennen buiten voordat je met je eigen team aan de slag gaat? Of wil je gewoon uitdagende hockeytraining om een nog betere (basis)techniek aangeleerd te krijgen? Dat kan in de voorjaarsvakantie van 27 februari tot en met 1 maart

Alle trainingen worden gegeven volgens de filosofie van Raoul Ehren (huidig bondscoach Belgi├ź dames) en Sjoerd Marijne (oud-bondscoach Nederland dames, oud-bondscoach India dames).

De trainingen kennen een hoge intensiteit o.a. doordat we werken met kleine groepen. Je bent voortdurend in beweging en je krijgt veel individuele begeleiding zodat je daadwerkelijk beter wordt. Je leert alle nieuwe technieken, maar eerst moet de basis in orde zijn. 

Ben je ge├»nteresseerd? Schrijf je dan nu in op www.hockeysupport.nl.   

Bekijk ook onze promotiefilm om gelijk een beeld te krijgen van onze trainingen https://www. youtube.com/watch?v=efj- Epubz3I


Nieuws afbeelding