Paastoernooi Update
28 Februari

Paastoernooi Update

Op zaterdag 8 april 2023 vindt het HCS Paastoernooi plaats voor alle HCS leden, ouders van leden en familie van leden vanaf 18 jaar.

 

Het thema dit jaar is "Colourful Eggs Fever @HCS”.

Informatie over dit toernooi is verzonden per mail naar alle senior leden en naar alle managers/begeleiders van de jeugdteams.

Het Paastoernooi vindt plaats met wedstrijden op een half veld met 7 veldspelers en 1 keeper of met 8 veldspelers. Probeer een team samen te stellen van minimaal 10 spelers. De wedstrijden gaan 25 minuten duren. De teams zullen onderverdeeld worden in heren en dames poules, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, op sterkte. Gebruik al je creativiteit voor een spetterende naam voor het team en een kleurrijke outfit.

Nieuw dit jaar is de poule die we gaan samenstellen met teams zónder hockey ervaring, de "Ik speel m’n wedstrijd met paaseieren” poule! Teams van HCS ouders, HCS familie, HCS aanhang. Dit zijn in principe gemengde teams met dames en heren. Duidelijk wel teams met een band met HCS en uiteraard ook vanaf 18 jaar. Om deze poule samen te stellen hebben weminimaal 5 teams nodig!

 

De wedstrijden starten om 10.30 uur. Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10 uur met je team aanwezig bent! Vanaf 16.00 uur zal de Colourful Eggs Fever borrel starten met de ondersteuning van een DJ. Het diner zal vanaf 17.30 klaar staan. Aansluitend verheugen wij ons op het HCS Paasfeest met een live band en uiteraard de DJ.

 

Alle informatie over de inschrijvingen (als team voor het toernooi of als toeschouwer voor het diner en voor het feest) staat in de verstuurde mail. Maar uiteraard kan je via [email protected]al je vragen stellen! Doe het wel snel want vol = vol en op = op!

 

Namens de organisatie "Colourful Eggs Fever @HCS” Paastoernooi

Nieuws afbeelding