HCS "Paas de Bal" Toernooi
16 Februari

HCS "Paas de Bal" Toernooi

Op zaterdag 30 maart 2024 vindt het HCS "Paas de Bal” Toernooi ( voorheen Paastoernooi) plaats voor alle HCS leden, ouders van leden en familie van leden vanaf 18 jaar.

Het thema dit jaar is "HIGHSCHOOL”.

De teams bestaan uit 7 veldspelers plus 1 keeper. Als je geen keeper hebt, geen probleem, dan speel je met 8 veldspelers! Probeer een team samen te stellen van minimaal 10 spelers. We spelen op halve velden. De wedstrijden gaan 25 minuten duren.

De teams zullen onderverdeeld worden in heren en dames poules, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, op sterkte.

Ook dit jaar is er een poule die we gaan samenstellen met teams zónder hockey ervaring, de "Ik speel m’n wedstrijd met paaseieren” poule! Teams van HCS ouders, HCS familie, HCS aanhang. Dit zijn in principe gemengde teams met dames en heren. Duidelijk wel teams met een band met HCS en uiteraard ook vanaf 18 jaar. Om deze poule samen te stellen hebben weminimaal 5 teams nodig! Dus meld je aan!!

De wedstrijden starten om 10.30 uur. Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10 uur met je team, volledig in tenue, aanwezig bent! Vanaf 16.30 uur zal de "after hockey borrel” starten met de ondersteuning van onze DJ Paul. Het diner zal vanaf 17.30 klaar staan, ook dit jaar weer geserveerd vanuit Trucks. Ook wij hebben geleerd van afgelopen jaar dus reken er maar op dat er dit jaar een betere organisatie staat! Aansluitend verheugen wij ons op het HCS Highschool Paasfeest met onze DJ en een verrassings-act.

Inschrijven per team, uiterlijk vóór woensdag 27 maart , kan vanaf nu via het mailadres [email protected] onder vermelding van de naam het team, het aantal personen, de namen van al je teamleden en de speelsterkte. Gebruik al je creativiteit voor een passende naam voor het team en een bijpassende outfit.

Het inschrijfgeld bedraagt € 330,00 per team, inderdaad geen prijsinflatie!! Dit houdt in een team met 10 spelers. Mocht je een team samenstellen met meer spelers dan komt er per speler € 20,00 aan kosten bij.

Bij dit bedrag voor het team zijn naast de organisatie van het toernooi ook de lunch, het diner en de feestavond inbegrepen.

Uiterlijk vóór 28 maarthet verschuldigde bedrag van je team overmaken. Betalen kan op bankrekeningnummer NL50RABO 0310 4670 55 onder vermelding van Paastoernooi 2024 en het team (let op dat je je teamnaam doorgeeft!).

Op de toernooi dag zullen we de teams vragen om een aanvullende taak op te pakken. Dit zal duidelijk vermeld worden in het wedstrijdschema per team. Tevens vragen we de teams bij wedstrijden voor scheidsrechters te zorgen. Extra zorg dit jaar voor het netjes houden van de velden en ons terrein.

Nieuws afbeelding