Update nieuwe tenue HC Schiedam
3 November

Update nieuwe tenue HC Schiedam

Achter de schermen is door het bestuur, de sponsoren en de Hockeywinkel hard gewerkt aan de vormgeving van het nieuwe The Indian Maharadja HCS-tenue.  Vanaf zaterdag 5 november zijn de sokken, rokjes en broekjes beschikbaar in de Hockeywinkel in Barendrecht.  

De lancering van de thuis- en uitshirts is verschoven naar februari zodat alle leden fris aan de  start van de tweede seizoenshelft kunnen beginnen. Inmiddels zijn de laatste designs  goedgekeurd en gaat de productie starten.  De Hockeywinkel zal de uitlevering van de nieuwe shirts te zijner tijd verzorgen op HCS.  Er wordt een vijfdaagse pop-up store gebouwd in het clubhuis waardoor de leden op de club kunnen passen en het nieuwe shirt kunnen meenemen. Meer info volgt begin 2023.

Actie Introductie sokken, rokken en broeken

De Hockeywinkel heeft een speciale introductie-actie gemaakt voor sokken, rokken en broeken, die geldig is tot en met 31 december. De actie is alleen geldig in de Hockeywinkel in Barendrecht. Vanaf 1 januari 2023 zijn de sokken, broeken en rokken ook te vinden in de webwinkel.   

Opening nieuwe winkel  

Vanaf zaterdag 5 november is de nieuwe locatie van de Hockeywinkel geopend, direct gelegen aan de snelweg A15.

Adres: Donk 7a in Barendrecht.  Vanwege de verhuizing is de Hockeywinkel van 27 oktober en met 4 november gesloten. Uiteraard kunt u in de webwinkel terecht voor team-wear, schoenen, sticks en andere  hockeyartikelen. Eind november voor de start van het zaalseizoen zal de Hockeywinkel nog een bezoek brengen aan HCS met de schoolbus. Data en tijden volgen snel!


Het bestuur HCS en de Hockeywinkel

Nieuws afbeelding